receptie-mobil

Dentimplant Platinum Aesthetics

Situata in inima capitalei, pe bulevardul Mihail Kogalniceanu,clinica DENTIMPLANT PLATINUM AESTHETICS reprezinta de peste 20 ani un reper al excelentei in medicina dentara, fiind in permanenta interesati de sanatatea si frumusetea dintilor dumnevoastra.

Atat prin atentia, caldura si profesionalismul medicilor nostri, cat si prin ambientul modern si designul unic al clinicii, creem pacientilor o stare de relaxare, incredere si  siguranta inca de la prima consultatie.

Suntem preocupati permanent in a va oferi tratamente stomatologice si chirurgicale de cel mai inalt nivel profesional in toate domeniile medicinii dentare: 

  • estetica dentarasi faciala
  • implantologie orala
  • ortodontie
  • endodontie
  • pedodontie
  • chirurgie orala si maxilo-faciala.
receptie-dentimplant-aesthetics

Servicii de calitate si suport dedicat

Obiectivul nostru este obtinerea unui zambet sanatos, armonios si frumos; zambet ce completeaza starea de sanatate si optimism, incredere si reusita, ce o dorim fiecarui pacient al clinicii noastre.

Siguranta si respectul pentru pacientii nostri reprezinta principii care ne ghideaza in activitatea zilnica,  de aceea dorim sa va informam ca in clinica noastra se foloseste cel mai performant Sistem integrat de Sterilizare si Dezinfectare MELAG – Lider in domeniul sterilizarii si controlului igienei in cabinetele si clinicile stomatologice.

roxana-nita-receptie

Sunteti pregatiti pentru o consultatie de specialitate?

In baza unei consultatii putem diagnostica orice problema la nivel dentar!

Sunteti pregatiti pentru o consultatie de specialitate?

In baza unei consultatii putem diagnostica orice problema la nivel dentar!