Clinica noastra foloseste aparatura si materiale de ultima generatie,sterilizarea se realizeaza conform standardelor impuse de Uniunea Europena, clinica DENTIMPLANT PLATINUM AESTHETICS fiind certificata de A-dec International  liderul mondial in productia de unit-uri dentare de peste 50 de ani , asigurand astfel un confort fizic si psihic pacientului. Dotarea, materialele si aparatura folosita, precum si conduita personalului medical din clinica noastra inlatura teama pacientului de tratamentul stomatologic.

piezosurgery-nsk-variosurg

PIEZOSURGERY NSK VarioSurg

Eeste singurul sistem chirurgical ultrasonic cu iluminare integrată pentru a îmbunătăți eficiența, confortul in timpul operatiei și pentru a garanta o vizibilitate optimă.

Aparat de ultima generatie, folosind tehnica piezoelectrica, cu utilizare in urmatoarele tipuri de interventii chirurgicale: extractii dentare atraumatice (fără pierderi osoase mari), elevare sinus maxilar fara lezarea membranei sinuzale, inserarea de implante dentare in oasele maxilare inguste (bone splitting), augumentari osoase, in lateralizarea nervului alveolar inferior, chirurgia parodontala.

Interventiile chirurgicale realizate cu acest aparat sunt minim traumatizante, confera siguranta actului operator, ofera pacientului un confort postoperator mult sporit fata de tehnicile clasice; ofera o precizie crescuta a actului chirurgical.

piezosurgery-nsk-variosurg
endopilot-EDP2-comfort-plus (1)

EndoPilot 2 Set COMFORT PLUS

EndoPilot – o soluție completă pentru cabinetul stomatologic- este un dispozitiv elegant, confortabil și de înaltă calitate dezvoltat de experți din Germania. Aparat inovator care stabilește noi repere de eficiență și siguranță în tratamentele endodontice.

microscop-endodontic-smartoptic

MICROSCOP ENDODONTIC SMARTOPTIC

Folosind tehnici moderne şi aparatură de ultimă generaţie, terapia ENDODONTICA (TRATAMENTELE DE CANAL)  a devenit foarte confortabila pentru pacienții noștri

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezintă cea mai complexă formulă de lucru existentă, în prezent, în endodonţie. Vizualizarea celor mai fine detalii este foarte importantă pentru diagnostic şi pentru tratament.

Printre avantajele remarcabile pe care le ofera microscopul dentar se numără:

 • refacerea tratamentelor de canal incorecte
 • identificarea perforaţiilor radiculare şi sigilarea acestora
 • vizualizarea şi îndepărtarea acelor rupte din canale
 • detectarea fracturilor radiculare şi identificarea canalelor suplimentare
 • identificarea orificiilor de intrare în canale
 • identificarea şi tratarea canalelor calcificate
 • permite rezolvarea multor cazuri dificile, evitând extracţiile unor dinţi care mai pot fi salvaţi.
 • contribuie la realizarea unui tratament perfect, care poate reda funcţionalitatea unui dinte.
 • un tratament efectuat sub microscop poate diminua la jumătate durata unui tratament obişnuit.

Practic, microscopul dentar are aplicabilitate în toate ramurile stomatologiei.

microscop-endodontic-smartoptic
fiziodispenser

FIZIODISPENSER

Aparat modern, de ultima generatie folosit in implantologie si in chirurgie.
apex-locator

Apex Locator DENTSPLY PROPEX

Este un apex locator modern, de ultima generatie, folosit in tratamentele de canal (endodonție), confera medicului dvs stomatolog siguranta unui tratament de canal corect, efectuat pe toata lungimea dintelui.
propex
calamus-dentsply

Aparat pentru obturarea canalelor CALAMUS DENTSPLY

Avantaje:

 • Cele mai bune rezultate de umplere prin compactare verticala calda
 • Compactarea verticala este cea mai sigura metoda de obtinere a durabilitatii si garantiei obturatiilor radiculare 3D
 • Obturatie sigura si in canalele laterale
 • Risc minim de fracturare a radacinii
 • Restaurare completa intr-o singura sedinta
micromotor

MICROMOTOR DE ENDODONTIE DENTSPLY X - SMART ™

Aparat pentru prepararea canalelor radiculare, folosit in terapia endondontica moderna, asigura un tratament sigur, eficient si de durata.
micromotor
i-prf

I-PRF

Reprezinta varianta din care rezulta un concentrat fluid, bogat in trombocite si imbogatit cu leucocite ce contine multipli factori de crestere si numeroase alte celule, obtinut prin centrifugarea sangelui.

Concentratul I-PRF se foloseste in amestec cu materialele de reconstructie osoasa pentru a stimula agregarea celulelor nutritionale de materialul de grefa osoasa, pe suprafata membranelor de colagen si a implanturilor dentare si pentru formarea vaselor noi de sange care vor vasculariza si sustine regenerarea osoasa ghidata.

siemens-sonoline-g40

Ecograf Siemens Sonoline G40

Ecografia este o metoda neinvaziva de diagnostic, cu un caracter complet nedaunator de mare utilitate in toate bolile care afecteaza diferite organe. Varf de tehnologie in domeniu, Siemens  Sonoline G40 va ofera o noua dimensiune a ecografiei printr-o gama larga de investigatii.

siemens-sonoline-g40
Autoclav Melag Vacuklav 23B

Autoclav Melag Vacuklav 23B

Echipamentele utilizate pentru sterilizare sunt de ultima generatie, produse de celebra firma germana Melag, lider la nivel mondial in acest domeniu.

Fiecare ciclu de sterilizare este atent monitorizat de sistemele computerizate ale aparatelor iar parametrii sterilizarii sunt listati pe imprimante dedicate astfel incat sa permita atasarea in caietul de sterilizare. Stim in fiecare minut daca sterilizarea a decurs in siguranta.

Putem dovedi acest lucru, cu data, ora, minutul si secunda in care fiecare instrument, atent ambalat in plicuri de protectie, a fost introdus sau a parasit camera de sterilizare a autoclavelor.