Denture-blue-background

Implantologie

> IMPLANT DENTAR

    >> TIPURI DE IMPLANT

 

shutterstock_1194023887-(4)

Protetica dentara

Reabilitarea morfo – functionala a aparatului dento-maxilar reprezinta un obiectiv important al specialistilor nostri, mai usor de indeplinit cu ajutorul protezelor fixe, partial mobile sau mobile.

odontologie

Odontologie

Indiferent daca este vorba despre fracturi, leziuni carioase sau datorate uzurii dentare, clinica noastra va propune proceduri de restaurare: directe – obturatii sau indirecte – incrustatii.

shutterstock_387064828-(3)

Profilaxie

Oferind beneficii estetice si medicale, procedurile de profilaxie se concentreaza pe indepartarea tartrului dentar, pe sigilarea santurilor si a fosetelor, dar si pe respectarea normelor de igiena.

shutterstock_712593268-(4)

Endodontie

Diagnosticul si tratamentul tesutului pulpar reprezinta procedurile care stopeaza proliferarea infectiilor la nivelul pulpei, vindecand tesutul inflamat si indepartandu-l pe cel necrozat.

eco

Ecografie Cervico-Faciala

Pentru a identifica optim afectiuni precum sialochistul, ranula, chistul branhial sau limfoepitelial la nivel oral, primul pas este reprezentat de efectuarea unei ecografii cervico – faciale.

estetica-faciala

Estetica faciala

Fiecare persoana in parte isi doreste sa se simta frumoasa, iar pentru indeplinirea acestei dorinte specialistii nostri va propun tratamente estetice precum peelingul facial sau augmentarea buzelor.