previous arrow
next arrow
Slider

Estetica dentara nu se referă la zâmbetul perfect, ci la frumusețea sa naturală! În prezent, estetica dentară a devenit din ce în ce mai populară reprezentând o tendință de frumusețe care îmbunătățește aspectul dinților, gingiilor, ocluzia(mușcatura) și aspectul general al zâmbetului.
Aici, la Clinica Dentimplant Platinum Aesthetics , această combinație de frumusețe, sănătate și funcționalitate este obiectivul nostru final pentru fiecare pacient. Zâmbetul tău spune multe despre tine!

Informații utile

Estetica in medicina dentară reprezintă un concept medical relativ recent, dezvoltată din cerințele tot mai exigente ale pacienților care nu se mai mulțumesc doar să aibă dinții sănătoși, ci își doresc în același timp dinți frumoși și un zâmbet cât mai fermecător, care să le dea încredere în sine.

Uneori cerințele pacienților de natură estetică sunt greu de satisfăcut, dar este de datoria medicului stomatolog să ofere soluții de tratament moderne adaptate fiecărui caz în parte.

Apelând la o serie de tehnici ce țin de estetica dentară puteți obține zâmbetul mult visat!

Estetica dentară include o serie de tratamente stomatologice din arii diferite ale medicinii dentare (protetică, ortodonție, implantologie, chirurgie) și are drept scop îmbunătățirea aspectului dentiției pacienților.

Aspectul dinților este un element deosebit de important în estetica dentară și se referă la o serie de caracteristici legate de mărimea și forma dinților, volumul coroanei, numărul dinților, integritatea coroanei dentare, poziția, alinierea și simetria dinților pe arcadă, culoarea dinților.