receptie-mobil

Dentimplant Platinum Aesthetics

Situată în inima capitalei, pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, clinica DENTIMPLANT PLATINUM AESTHETICS reprezintă de peste 20 ani un reper al excelenței în medicina dentară, fiind în permanență interesați de sănătatea și frumusețea dinților dumneavoastră.

Atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, cât și prin ambientul modern și designul unic al clinicii, creăm pacienților o stare de relaxare, încredere și  siguranță încă de la prima consultație.

Suntem preocupați permanent în a vă oferi tratamente stomatologice și chirurgicale de cel mai înalt nivel profesional în toate domeniile medicinii dentare: 

  • estetica dentară și facială
  • implantologie orală
  • ortodonție
  • endodonție
  • pedodonție
  • chirurgie dento-alveolară
  • chirurgie orală și maxilo-facială.
receptie-dentimplant-aesthetics

Servicii de calitate și suport dedicat

Obiectivul nostru este obținerea unui zâmbet sănătos, armonios și frumos; zâmbet ce completează starea de sănătate și optimism, încredere și reușită, ce o dorim fiecărui pacient al clinicii noastre.

Siguranța și respectul pentru pacienții noștri reprezintă principii care ne ghidează în activitatea zilnică, de aceea dorim să vă informăm că în clinica noastră se folosește cel mai performant Sistem integrat de Sterilizare și Dezinfectare MELAG – Lider în domeniul sterilizării și controlului igienei în cabinetele și clinicile stomatologice.

roxana-nita-receptie

Sunteți pregătiți pentru o consultație de specialitate?

Numai în baza unei consultații putem diagnostica orice problemă la nivel dentar!

Sunteti pregatiti pentru o consultatie de specialitate?

In baza unei consultatii putem diagnostica orice problema la nivel dentar!