fast&fixed 2

Informatii utile

Protezele dentare incomode?

Cu sistemul de implanturi dentare germane Bredent Sky fast & fixed, poți obţine:

  • Un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
  • Reluarea vieții sociale în timp record
  • Un tratament dentar complex într-o singură intervenţie, al cărui preţ îl ştii de la bun început

Specialiştii clinicii noastre recomandă sistemul de implanturi dentare Bredent Sky fast & fixed :

  • Pacienţilor edentați total şi care îşi doresc o lucrare fixă
  • Pacienţilor care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare
  • Pacienţilor la care nu pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase masive, în special în zonele laterale
  • Pacienţilor care au nevoie de intervenţii laborioase
  • Purtătorilor de proteze dentare care îşi doresc dinţi fixi

Sistemul de implanturi dentare fast & fixed

Extracţie, inserare implanturi dentare, protezare imediată cu punte dentară fixă într-o zi

Numeroşi pacienţi care sunt aproape de a ajunge edentaţi total sau chiar sunt în această situaţie îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri de augmentare osoasă, care presupun un timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare.

Avantajul major al folosirii sistemului SKY fast & fixed de la Bredent-medical, este că avem acum posibilitatea de a oferi pacienţilor, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie, reluându-și astfel viaţa socială într-un timp record.

Procedurile de: extracţie, implantare şi restaurare temporară se fac într-o singură operaţie pe parcursul unei singure zile.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă – în acest caz o punte cimentată intra oral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen maxim de 24 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o „ecuaţie magică”. Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient şi medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câştigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.

Mai multe informații: www.fastandfixed.com