Clinica noastră folosește aparatură și materiale de ultimă generație, sterilizarea se realizează conform standardelor impuse de Uniunea Europenă, clinica DENTIMPLANT PLATINUM AESTHETICS fiind certificată de A-dec International, liderul mondial în producția de unit-uri dentare de peste 50 de ani , asigurând astfel un confort fizic și psihic pacientului. Dotarea, materialele și aparatura folosită, precum și conduita personalului medical din clinica noastră înlătură teama pacientului de tratamentul stomatologic.

piezosurgery-nsk-variosurg

PIEZOSURGERY NSK VarioSurg

Este singurul sistem chirurgical ultrasonic cu iluminare integrată pentru a îmbunătăți eficiența, confortul în timpul operației și pentru a garanta o vizibilitate optimă.

Aparat de ultimă generație, folosind tehnica piezoelectrică, cu utilizare în următoarele tipuri de intervenții chirurgicale: extracții dentare atraumatice (fără pierderi osoase mari), elevare sinus maxilar fără lezarea membranei sinuzale, inserarea de implanturi dentare în oasele maxilare înguste (bone splitting), augmentări osoase, în lateralizarea nervului alveolar inferior, chirurgia parodontală.

Intervențiile chirurgicale realizate cu acest aparat sunt minim traumatizante, conferă siguranță actului operator, oferă pacientului un confort postoperator mult sporit față de tehnicile clasice; oferă o precizie crescută a actului chirurgical.

piezosurgery-nsk-variosurg
endopilot-EDP2-comfort-plus (1)

EndoPilot 2 Set COMFORT PLUS

EndoPilot – o soluție completă pentru cabinetul stomatologic- este un dispozitiv elegant, confortabil și de înaltă calitate dezvoltat de experți din Germania. Aparat inovator care stabilește noi repere de eficiență și siguranță în tratamentele endodontice.

microscop-endodontic-smartoptic

MICROSCOP ENDODONTIC SMARTOPTIC

Folosind tehnici moderne şi aparatură de ultimă generație, terapia ENDODONTICA (TRATAMENTELE DE CANAL)  a devenit foarte confortabilă pentru pacienții noștri

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezintă cea mai complexă formulă de lucru existentă, în prezent, în endodonţie. Vizualizarea celor mai fine detalii este foarte importantă pentru diagnostic şi pentru tratament.

Printre avantajele remarcabile pe care le oferă microscopul dentar se numără:

 • refacerea tratamentelor de canal incorecte
 • identificarea perforaţiilor radiculare şi sigilarea acestora
 • vizualizarea şi îndepărtarea acelor rupte din canale
 • detectarea fracturilor radiculare şi identificarea canalelor suplimentare
 • identificarea orificiilor de intrare în canale
 • identificarea şi tratarea canalelor calcificate
 • permite rezolvarea multor cazuri dificile, evitând extracţiile unor dinţi care mai pot fi salvaţi.
 • contribuie la realizarea unui tratament perfect, care poate reda funcţionalitatea unui dinte.
 • un tratament efectuat sub microscop poate diminua la jumătate durata unui tratament obişnuit.

Practic, microscopul dentar are aplicabilitate în toate ramurile stomatologiei.

microscop-endodontic-smartoptic
fiziodispenser

FIZIODISPENSER

Aparat modern, de ultimă generație folosit în implantologie și în chirurgie.
apex-locator

Apex Locator DENTSPLY PROPEX

Este un apex locator modern, de ultimă generație, folosit în tratamentele de canal (endodonție), conferă medicului dvs stomatolog siguranța unui tratament de canal corect, efectuat pe toata lungimea dintelui.
propex
calamus-dentsply

Aparat pentru obturarea canalelor CALAMUS DENTSPLY

Avantaje:

 • Cele mai bune rezultate de umplere prin compactare verticala caldă
 • Compactarea verticala este cea mai sigura metoda de obtinere a durabilitații și garanției obturațiilor radiculare 3D
 • Obturație sigură și în canalele laterale
 • Risc minim de fracturare a rădăcinii
 • Restaurare completă într-o singură ședință
micromotor

MICROMOTOR DE ENDODONTIE DENTSPLY X - SMART ™

Aparat pentru prepararea canalelor radiculare, folosit în terapia endondontică modernă, asigură un tratament sigur, eficient și de durată.
micromotor
i-prf

I-PRF

Reprezintă varianta din care rezultă un concentrat fluid, bogat în trombocite și îmbogățit cu leucocite ce conține multipli factori de creștere și numeroase alte celule, obținut prin centrifugarea sângelui.

Concentratul I-PRF se folosește în amestec cu materialele de reconstrucție osoasă pentru a stimula agregarea celulelor nutriționale de materialul de grefă osoasă, pe suprafața membranelor de colagen și a implanturilor dentare și pentru formarea vaselor noi de sânge care vor vasculariza și sustine regenerarea osoasă ghidată.

siemens-sonoline-g40

Ecograf Siemens Sonoline G40

Ecografia este o metodă neinvazivă de diagnostic, cu un caracter complet nedăunător, de mare utilitate în toate bolile care afectează diferite organe. Vârf de tehnologie în domeniu, Siemens  Sonoline G40 vă oferă o nouaă dimensiune a ecografiei printr-o gamă largă de investigații.

siemens-sonoline-g40
Autoclav Melag Vacuklav 23B

Autoclav Melag Vacuklav 23B

Echipamentele utilizate pentru sterilizare sunt de ultimă generație, produse de celebra firmă germană Melag, lider la nivel mondial în acest domeniu.

Fiecare ciclu de sterilizare este atent monitorizat de sistemele computerizate ale aparatelor, iar parametrii sterilizării sunt listați pe imprimante dedicate, astfel încât să permită atașarea în caietul de sterilizare. Știm în fiecare minut dacă sterilizarea a decurs în siguranță.

Putem dovedi acest lucru, cu data, ora, minutul și secunda în care fiecare instrument, atent ambalat în plicuri de protecție, a fost introdus sau a părăsit camera de sterilizare a autoclavelor.