bijuterii dentare

Informatii utile

Bijuteriile dentare – Puteți adăuga strălucire și personalitate unui zâmbet cu bijuteriile dentare, sporind astfel efectul estetic. Acestea se pot aplica numai pe niște dinți curățați și albiți înainte. Aplicarea bijuteriilor dentare pe dinții necosmetizați poate înrăutăți aspectul lor.

Bijuteriile Dentare sunt cristale (exemplu: Swarovski) care se aplică adeziv pe suprafața dintelui; aplicarea este noninvazivă neexistând nici un pericol pentru dintele în cauză.

Ca procedură, dintele este curățat și izolat înainte ca bijuteria să fie aplicată. Fixarea se face cu cimenturi adezive, la culoarea dintelui.

Puteți aplica o bijuterie dentară pe oricare dintre dinții dumneavoastră, însă medicii din cadrul departamentului de estetică a clinicii de medicină dentară DENTIMPLANT PLATINUM AESTHETICS vă recomandă alegerea cu predilecție a dinților frontali superiori deoarece aceștia sunt cei mai vizibili. Pentru a putea obține efectul estetic scontat va fi important să aplicați bijuteria pe dinți fără carii.