previous arrow
next arrow
Slider

Informații utile

Sistemul german de implanturi dentare Sky de la Bredent -Simplu, sigur şi eficient.Calitate germană cu tradiție de peste 40 de ani în implantologie!

 

Implantul dentar SKY de la Bredent, produs in Germania, oferă garanția unui tratament cu un implant de calitate superioară, care poate fi utilizat în cazuri clinice multiple atât pentru restaurarea unui singur dinte, cât și a unei întregi arcade dentare în funcție de oferta osoasă.

Doar în urma unei consultații, medicul specialist chirurg vă poate indica tipul de implant dentar ideal pentru cazul dumneavoastră!

Implantul dentar SKY de la Bredent este un tip de implant dentar realizat din titaniu ce poate fi inserat atât la nivelul osului nativ, cât și pe creasta augmentată (grefă osoasă), în cazul în care pacientul necesită adiție de os.

Datorită designului modern, a metodei inovative de tratament a suprafeței de tip Osseo Connect, dar şi a structurii speciale a filetului, stabilitatea primară a implantului dentar Sky de la Bredent creşte considerabil.

Mai mult, datorită stabilității primare excelente, implanturile dentare SKY asigură condițiile prealabile perfecte pentru restaurările imediate- ușor și sigur folosind conceptul terapeutic SKY Fast & Fixed – extracții – inserare implanturi – lucrare provizorie într-o singură zi.

 

Beneficiile implantului dentar Sky de la Bredent

  • Stabilitate primară ridicată încă de la inserare prin design-ul optimizat şi protocolul chirurgical orientat spre calitatea osului
  • Oferă precondiții optime de stabilizare a înălțimii osului după implantare
  • Previne inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului
  • Prezintă versatilitate crescută
  • Oferă o varietate mare de lungimi și suprafețe